Bul.kralja Aleksandra,70m2,3.0

Šifra nekretnine : 3481

Izdavanje 1.700 € - Kuća
70.00 m210.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik+ Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra+ standardna Telefonskih linija: 1 namešten+ 

Renovirana kuća, na odličnoj lokaciji, preko puta opštine Zvezdara.
ompletno nov nameštaj i novi električni uređaji ( smart TV , veš i sudo mašina , frižider , toster , aparat za kafu , kuvalo , kompletni sudovi i sva prateća kuhinjska oprema ...)
Prostorije: dnevi boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe , kompletno opremljene novim nameštajem ,novim dušecima i novom posteljinom.
Multi klima inverter u dnevnoj sobi i u obe spavaće sobe , protočni bojler.
Ispred kuće je tramvajska stanica. Linije su 5, 6, 7, 14, ka svim delovima grada.

Provizija agencije 60%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Tramvaj
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Satelitska TV, , , ,

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Kuća-Izdavanje

Zvezdara,Hektorovićeva,300m2,5.0+terasa+garaža

5.0 | 300m2 | 1.600 €
Vertikala kuće sa dvorištem u mirnom kraju grada. Na prvom spratu su prostorije: kuhinja, ostava, toalet, manja terasa, soba sa izlaskom na veliku, lepu terasu. Na drugom spratu: soba/kancelarija sa terasom, još jedna manja soba, kupatilo, još dve kancelarije/sobe i terasa (75m2 po nivou). Prostor se izdaje nenamešten, pogodan za poslovni prostor. U prizemlju kuće se nalazi garaža i magacinski prostor (150m2). Parkiranje je moguće u garaži, dvorištu i ispred kuće. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije
Kuća-Izdavanje

Odlična ponuda-Mirijevo,240m2+2ara+bašta-bez ulaganja, nov nameštaj!

6.0 | 240m2 | 2ari | 1.000 €
Otmena, prelepa kuća. Kvalitetna gradnja, sređena do detalja. Izdaje se nameštena. U prilici smo da vam predstavimo odličnu, lepo uređenu i kompletno sređenu kuću. Novogradnja. Nekretnina je građena od kvalitetnih materijala, nema dodatnih ulaganja. Dvoetažna. Prvi nivo čine hodnik, veća dnevna soba, mala radna soba(opciono dečija),trpezarijski deo, nova opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. Drugi nivo čine četiri spavaće sobe i veće kupatilo sa kadom. Prostor ima i potkrovlje koje se naknadno može pretvoriti u stambeni deo, ne ulazi u kvadraturu. Kuća ima suteren koji takođe ima kuhinju, takođe potpuno opremljenu sa svom belom tehnikom (šporet, sudo mašina...) Zgodno za spremanje zimnice ili kuvanje, pripremu roštilja...iz tog dela kuće se izlazi na deo bašte opremljen baštenskim nameštajem i fontanom. Prostor je lepo uređen sklonjen od pogleda komšija i prolaznika, idealan za uživanje. Nekretnina je potpuno opremljena novim nameštajem. Grejanje je etažno, a ispred garaže je ugrađeno podno grejanje da se ne ledi zimi. Bašta sa fontanom i mobilijarom. Dva kupatila,pvc stolarija,el.kapija,video nadzor. Bez ulaganja, luksuzna. Bez mane. Odlična ponuda. Agencijska provizija 50 %
Detaljnije
Kuća-Izdavanje

Izdato.Kuća na Zvezdari(Cvetkova pijaca),200m2+garaža

5.0 | 200m2 | 2.500 €
U ponudi je kuća za izdavanje na odličnoj lokaciji u blizini Cvetkove pijace. Kuća se prostire na tri nivoa i sastoji se iz dnevnog boravka, dve kuhinje sa trpezarijama, 4 spavace sobe, dva kupatila, garderobera, podruma kao i dve terase. Sobe su renovirane, prostrane i skladno rasporedjene. Grejanje moze biti na struju, TA peć ili plin. Ispred kuce se nalazi uređeno dvorište, garaža sa parking mestom i kao parking mesta van garaže. Pogodno za život porodice. Provizija agencije je 50%
Detaljnije