Jedini u ponudi - Novi Beograd,Dr.Ivana Ribara 67m2,2.5

Šifra nekretnine : 3462

Prodaja 170.000 € - Stan
68 m22.5 SobeCG III/VIII  Štampaj
Lokacija: Blok 71 Ulica: Dr Ivana Ribara standardna Telefonskih linija: 1 

Lep, vrlo svetao i prostran dvoiposoban stan u naselju Dr Ivana Ribara, u blizini škole, vrtića, prodavnica i drugih potrebnih sadržaja.
Zgrada se nalazi u lepom i mirnom okruženju, na par minuta hoda od Savskog keja.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinjsko - trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila i velike terase. Izlaz na terasu iz dnevne i spavaće sobe.
Veća spavaća soba je hodnikom potpuno odvojena od dnevnog boravka i ima sopstveni izlaz na terasu.
Prostor je adaptibilan i moguće ga je osmisliti i na različite načine prilagoditi potrebama budućeg kupca.
Uknjižen kao dvosoban, fizički je stan dvoiposoban.
Uredna zgrada sa interfonom i liftom.
Parking mesta su ispred zgrade i ima ih dovoljno.
Preporuka.
Agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Parking (više mesta)
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Satelitska TV

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Jedinstven-Dr Ivana Ribara, 72m2,3.0-namešten

3.0 | 72m2 | 165.000 €
Luksuyan renoviran i namešten trosoban stan, dvostrano orijentisan, na Novom Beogradu. Stan ima prostranu natkrivenu terasu sa zastakljenim bokovima u vidu francuskih balkona. Opremljen je hrastovim parketom, REHAU PVC stolarijom sa integrisanim komarnicima i alu roletnama, Bosal sigurnosnim ulaznim vratima, nova sobna vrata, ugradni klizni plakari i kuhinja, Vimar strujna galanterija, kupatilo sa tuš kabinom (podoravno tuširanje), dodatno toalet. Izuzetno dobro iskorišćen prostor. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa. Iza stana potkrovlje sa kosim krovom, ima mogućnost proširenja stana. Uknjižen na vlasnika. Provizija agencije 2,5%
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Odlična ponuda-Vladimira Popovića 60m2,2.0+terasa

2.0 | 60m2 | 181.000 €
U prilici smo da vam ponudimo dvosoban stan, 60 m2 u Bloku 19 a. Stan je izuzetno sređen, sa odličnim pogledom na most na Adi. Ispred zgrade park i divan prostor, na kome se nikad ništa neće graditi. Na dobroj lokaciji, odlično povezan linijama gradskog prevoza ka svim delovima grada. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, toaleta, kuhinje i terase. Ima dva klima uređaja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2,5 %.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

N.Beograd,Mileve Marić Ajnštajn,42m2,2.0

2.0 | 42m2 | 200.000 €
Opremljen stan na dobroj lokaciji, na Novom Beogradu. Prodaje se stan na Novom Beogradu, u blizini keja na Savi, TC Piramida, novogradnja. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. Centralno grejanje -kalorimetri, cena po utrosku. Niska cena infostana tokom cele godine, prosek 1800 din. Stan poseduje podrumsku prostoriju. Na minus nivou postoje garažna mesta, mogućnost kupovine ili zakupa. U prizemlju zgrade se nalazi državni vrtić. Tri osnovne škole u neposrednoj blizini. Autobusko stajaliste na 100m. Savsko šetaliste na 1km. Brzi izlaz na autoput. Prodaje se opremljen. Bez tereta. Mogu i keš i kreditni kupci. Provizija agencije 2%
Detaljnije