Kuća na Košutnjaku,Žarkovačka,317m2-odlična lokacija

Šifra nekretnine : 3439

Izdavanje 4.500 € - Kuća
317.00 m26.0 SobeCG  Štampaj
Lokacija: Košutnjak+ Ulica: Žarkovačka+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 namešten+ 

LUX moderno nameštena kuća za izdavanje, na ekskluzivnoj lokaciji, na samom početku Diplomatskog naselja na Košutnjaku.
U blizini, na par minuta hoda nalaze se: Košutnjak, prodavnica, autobuska stanica, pošta, obdanište, osnovna i srednja škola, bazeni, sportski centar. Na 5 minuta automobilom nalazi se i šoping mol Ada Mall, zdravstvena ustanova, laboratorija, bioskop, Ada Ciganlija.

Kuća je osunčana i prozračna i sastoji se od 4 korisna etaža - suteren, visoko prizemlje, I sprat, II sprat sa punom visinom. Materijali od kojih je rađena kuća su vrhunski italijanski građevinski materijali: mermer, granit, drvo..Pored dvoršta, kuća ima i veliku terasu na I spratu (35m2) sa panoramskim pogledom.

Prostorije:
-suteren - soba, kupatilo, teretana,
-prizemlje - ulaz, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, radna soba, toalet,
-I sprat - dve spavaće sobe, kupatilo, terasa,
-II sprat - spavaća soba, kupatilo, soba za peglanje.

Provizija agencije 50%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Dvorište
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Satelitska TV, , , ,

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Kuća-Izdavanje

Retko u ponudi -Dedinje,kuća 400m2(četiri nivoa+garaža)

6.0 | 400m2 | 4.000 €
Luksuzna kuća, potpuno sređena na Dedinju. Izdaje se vertikala kuće u lepom okruženju prepunom zelenila, u mirnom kraju grada, na Dedinju. U prizemlju se nalaze dve prostorije (za različite namene), kotlarnica, prostorija za veš, jedno kupatilo i garaža. Na prvom spratu se nalazi ulazno predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, jedna soba i terasa. Na drugom spratu je jedna soba sa kupatilom i izlazom na terasu, još dve spavaće sobe i zasebno kupatilo. U potkrovlju kuće je otvoren prostor koji može biti dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i kupatilo. Sve prostorije su klimatizovane, grejanje je moguće na gas, struju ili naftu. Prostor je moguće iznajmiti kao nenamešten za namenu poslovnog prostora ili kao stambeni prostor. Pogodno za ambasade, predstavništva, firme, višečlane porodice. Ispred kuće je moguće parkirati do šest vozila, garaža je predvidjena za jedan auto i postoji mogućnost parkiranja ispred garaže (jedno mesto). Retko u ponudi. Agencijska provizija 50%
Detaljnije
Kuća-Izdavanje

Izdato! Zvezdara,Hektorovićeva,550m2+dvorište(6 parking mesta)

10.0 | 550m2 | 3.300 €
Lepa, prostrana kuća sa dvorištem na Zvezdari. Koncipirana je u dva nivoa: u prizemlju je dnevni boravak, kuhinja, ostava, veće kupatilo, spavaća soba, radna soba i gostinjski toalet. Na spratu se nalazi: dnevni boravak, dve radne sobe, još jedna kuhinja (povezana sa dnevnim boravkom), kupatilo (tuš-kabina), radna soba, još jedna spavaća soba, još jedna soba, malo kupatilo i terasa. Suteren je nenamešten. Dvorište je u zelenilu, lepo,održavano. Parkiranje je moguće u garaži, ispred garaže, sa druge strane dvorišta i ispred (ukupno šest vozila je moguće parkirati). Kuća je idealna kao kombinacija poslovno-stambenog prostora, moguće je i zasebno zakupiti kao samo poslovnu ili stambenu jedinicu. Može da se gleda od 18.12.2023. Provizija agencije u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.
Detaljnije
Kuća-Izdavanje

Kuća na Zvezdari(Cvetkova pijaca),200m2+garaža

5.0 | 200m2 | 2.500 €
U ponudi je kuća za izdavanje na odličnoj lokaciji u blizini Cvetkove pijace. Kuća se prostire na tri nivoa i sastoji se iz dnevnog boravka, dve kuhinje sa trpezarijama, 4 spavace sobe, dva kupatila, garderobera, podruma kao i dve terase. Sobe su renovirane, prostrane i skladno rasporedjene. Grejanje moze biti na struju, TA peć ili plin. Ispred kuce se nalazi uređeno dvorište, garaža sa parking mestom i kao parking mesta van garaže. Pogodno za život porodice. Provizija agencije je 50%
Detaljnije