Centar,Nušićeva,149m2-odlična lokacija

Šifra nekretnine : 3162

Izdavanje 2.000 € - Poslovni prostor
149 m2EG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Terazije Ulica: Nušićeva standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Izdaje se lokal u centru grada, na atraktivnoj lokaciji.

Prostor je na dva nivoa: prvi nivo (100m2) je jedna velika prostorija i dve manje, na donjem nivou (49m2) se nalaze tri zasebne prostorije i toalet.
Ulaz je sa ulice, dva izloga.
Pogodno za banke, firme i druge uslužne delatnosti.

Provizija agencije 50%

Dodatne karakteristike

  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar-Terazije,Nušićeva,84m2,3.0+terasa

3.0 | 84m2 | 2.000 €
Izdaje se stan u centru grada na odličnoj lokaciji za poslovni prostor. Polunamešten. Dve veće i jedna manja soba/kancelarija, tri kupatila, terasa ka dvorištu i zajednička terasa 50m2. Grejanje je na struju, klimatizovan salonski stan sa 2 ulaza, sugurnosnim vratima, aluminijumskom šestokomornom stolarijom, video nadzorom. Pogodno za različite delatnosti. Mogućnost postavljanja dve reklame. Provizija agencije 50%
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Gospodar Jovanova,155m2,5.0+terasa(luksuzan)

155m2 | 2.200 €
Odličan, svetao, vrlo lep prostor u centru grada. Izdaje se penthouse, petosoban, 155m2, preko puta Kalemegdana, terasa skoro duž celog stana, polunamešten, cela kuhinja, plakari, mašina za sudove, mašina za veš, interfon, odvojena pristorija- garderober, 4 klime, podrum, garaža. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 60 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad,200m2,5.0+velika terasa

5.0 | 200m2 | 1.800 €
Izdaje se stan u kući, na odličnoj lokaciji u centru grada. Ceo nivo u kući, sa dva ulaza. Prostorije: ulazni antre, dve velike sobe spojene/odvojene vratima (orijentisane ka ulici), dva kupatila, dva gostinjska toaleta, čajna kuhinja, još jedna kuhinja, još dve sobe spojene/odvojene vratima, ostava i velika terasa. Izdaje se nenamešten, kao poslovni ili stambeni prostor. U mirnoj ulici,pogodno za IT kompanije, predstavništva i druge delatnosti kancelarijskog tipa. Grejanje na struju, klimatizovano. Parkiranje zonirano. Dugoročno izdavanje. Depozit - dve kirije. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 60 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije