Centar,Mihajla Bogićevića,350 m2-lep,prostran

Šifra nekretnine : 2183

Izdavanje 2.500 € - Poslovni prostor
350 m2CG Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Savski Trg Ulica: Mihaila Bogićevića standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Izdaje se poslovni prostor površine 300m2 prizemlje + 300m2 suteren.

Prostor je pogodan za sedište firme, trgovačke markete, predstavništva IT, kockarnice, sedišta Kol centra.

Objekat je urađen u mermeru. Ima više mokrih čvorova. Ima dva ulaza u prostor. Parking se nalazi sa zadnje strane objekta.

Minimalni zakup 12 meseci, plaćanje mesečno.

Agencijska provizija 50%

0605557420

Dodatne karakteristike

  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Satelitska TV, ,

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Gavrila Principa,200m2,3.0+terasa-povoljno

200m2 | 1.500 €
Povoljna cena. Poslovni prostor u centru grada. Prostire se na dva sprata: na donjem nivou su na raspolaganju dve prostorije i dva mokra čvora (130m2), na spratu iznad još dve prostorije i dva mokra čvora (50m2+20m2). Moguće je prostor prilagoditi potrebama delatnosti budućeg zakupca, u tom smislu su potrebna izvesna ulaganja. Prostorije koje se izdaju su u sklopu kuće, parkiranje za jedno vozilo je moguće u dvorištu. Pogodno za kancelarijske delatnosti,boravak (zbog blizine škole), škole stranih jezika... Ne izdaje se za namene reizdavanja i ugostiteljskih delatnosti. Provizija agencije u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Savski Trg,150m2(5 kancelarija)-salonski, luks

150m2 | 1.400 €
Odličan salonski stan na dobroj lokaciji, pogodan za poslovni prostor. Izdaje se svetao i prostran salonski stan za namenu poslovnog prostora. Prostorije: ulazno predsoblje, tri velike i dve manje prostorije, kuhinja, mokri čvor i zastakljena terasa. Nalazi se na atraktivnom mestu na Savskom trgu sa pogledom na trg i na spomenik. Izdaje se kao nenamešten, a moguće je opremanje kancelarijskim nameštajem. Renoviran,klimatizovan, sa pet telefonskih linija. Zgrada sa mermernim ulazom, interfonom, liftom. Parking je zoniran. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 60 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar(Palata pravde),Savska,92m2,5.0-novogradnja

5.0 | 92m2 | 1.350 €
Petosoban stan u Savskoj ulici za namenu poslovnog prosatora. Neposredna blizina Palate Pravde i Beograda na vodi), Mostarske petlje, auto-puta. Stan je u potpunosti nov, parket, keramika. Prostorije: pet soba(prostorija), kuhinja, dva kupatila, terasa. Pogodan je za advokatsku kancelariju, IT sektor i druge delatnosti... Provizija agencije 50%
Detaljnije